Úvod
 Banner
Krajské kolo olympiády v anglickom jazyku
sup web Dňa 14. februára sa konalo krajské kolo Olympiády v anglickom jazyku, kde našu školu reprezentovala študentka Rebeka MORAVČÍKOVÁ z II.B triedy. Spomedzi všetkých súťažiacich sa Rebeka umiestnila na peknom 5. mieste, k čomu jej blahoželáme a ďakujeme za reprezentáciu.

 

 
Literárna súťaž v anglickom jazyku
sup web V okresnej literárnej súťaži písania prózy v anglickom jazyku "Shakespeare's Letter" odbornú porotu zaujali práce dvoch našich študentiek a tá rozhodla, že 2. miesto patrí Viktórii KRIVDOVEJ z II.B a 3. miesto získava Barbora GERECOVÁ zo IV.B.
Víťazkám srdečne blahoželáme!

 

 
Lyžiarsky kurz 2024
 
V dňoch od 4.februára do 8.februára 2024  absolvovali  študenti 2. ročníka našej školy lyžiarsky kurz. Na Malinom  Brde si  pobytovou formou  osvojovali a zdokonaľovali lyžiarske  zručnosti. Aj napriek nepriazni počasia, lyžiarsky kurz splnil svoj účel. Pekné ubytovanie a výborná strava v hoteli Malina spríjemnili spoločne strávené dni.
Čítať ďalej...
 
TEXTILNÁ TVORBA 2023 ( 8. 12. 2023 – 16. 3. 2024) - Celoslovenská súťažná výstava neprofesionálnej textilnej tvorby
 
V piatok  8.decembra  sa v romanticky zasneženej  Kremnici  v NBS – Múzeu mincí a medailí, v priestoroch galérie múzea, uskutočnila  vernisáž výstavy  Textilná  tvorba  2023. Táto súťažná výstava sa koná každé 2 roky a naša škola sa jej pravidelne zúčastňuje od roku  2007. Vernisáž  10. jubilejného ročníka bola spojená  so slávnostným odovzdávaním ocenení.
Čítať ďalej...
 
ČESKO-SLOVENSKÝ ROČNÍK výtvarnej súťaže START21ART 2023/24
 

Už tretíkrát dávame možnosť zúčastniť sa súťaže študentom umeleckých odborov na Slovensku a v Čechách. Našim cieľom je zviditeľnenie talentu a tvorivosti a podpora škôl s umeleckým zameraním.

Čítať ďalej...
 
Všeobecné podmienky používania produktov Adobe
sup web Všeobecné podmienky používania produktov Adobe

 

 
O našej škole
 

„Umenie zmýva z duší prach každodennosti“ Pablo Picasso

ŠUP Ružomberok ponúka stimulujúce prostredie pre štúdium kreatívnych a produktívnych odvetví z oblasti umenia a dizajnu. Škola momentálne ponúka 10 štvorročných študijných odborov zakončených maturitnou skúškou a dva programy pomaturitného špecializačného štúdia zakončené absolventskou skúškou.

Čítať ďalej...
 
Percentá pre školu

Vážení rodičia, priatelia, radi by sme vás požiadali o podporu v darcovskom projekte www.podporteskolu.sk. Ak zvyknete nakupovať v e-shopoch, môžete pritom podporiť aj našu školu. Za každého užívateľa, ktorý sa zaregistruje pre podporu našej školy, nám bude pripísaný bonus 10 EUR.

Čítať ďalej...
 
 Banner
 Banner
 Banner
 Banner
 Banner
Facebook Image
 Banner

Náhodný obrázok

p1140140.jpg